Na turnirju MNL zahodnega Goričkega v Večeslavcih je slavila ekipa KMN Bodočnost Fikšinci

ponedeljek, 20.06.2016 @ 22:12

Objavil: GiS

Turnir MNL zahodnega Goričkega priredi vsako leto druga ekipa, ki sodeluje v nogometni ligi, ki šteje enajst ekip. Letos so bili prireditelji v KMN Večeslavci. KMN Večeslavci so vzorno priredili navedeni turnir kljub deževnemu vremenu. Igralcev ni motil niti dež, ki je kdaj pa kdaj med tekmami lil, kot iz škafa.

Tekme so potekale po skupinah, kasneje pa na izpadanje do finala. Igralo se je dvakrat po deset minut. V kolikor je bilo neodločeno v delu na izpadanje pa se je takoj pristopilo k izvajanju strelov z bele točke. Največji mojstri strelov iz bele točke so bili igralci Večeslavcev, ki so bili kar štirikrat zmagovalci dvobojev z bele točke le v finalu se jim ni izšlo, kjer so bili boljši igralci ŠD Bodočnost Fikšinci.


Ob koncu tekmovanja so organizatorji turnirja MNL zahodnega Goričkega podelili priznanja vsem ekipam najboljše ekipe pa so prejele tudi pokale. Najboljši strelec turnirja je bil Aleš Šinko golman pa Sebastjan Kumin. Podrobno: http://www.mnl-goricko.si/homeOb koncu so vse ekipe dobile pokale za doseženo mesto v ligi MNL zahodno Goričko. Zmagovalec lige je bila ekipa ŠD Kruplivnik.Povezava do slik:
fotoalbum.
Prispevek poslal: Franc Nemec

0 komentar(jev).http://www.goricko.net/article.php?story=20160620221246169